Voorwaarden | Disclaimer
Onze aanpak
UniekWij beschouwen ieder evenement en iedere gelegenheid als uniek. Om die reden leveren wij ook nooit twee keer hetzelfde werk. Per gelegenheid wordt in overleg met de klant het thema bepaald, indien dit nog niet vaststaat. Hierbij spelen de wensen en persoonlijke stijl van de klant een grote rol.

InspiratieWij laten ons onder meer inspireren door de ruimte(s) waar het evenement of de ceremonie zal plaatsvinden, door de kleuren die daar reeds aanwezig zijn en door het seizoen van het jaar. Ook het doel en het eventuele thema van het evenement of de ceremonie zijn van belang voor het bepalen van de algehele sfeer.

Op maatOp de hierboven omschreven wijze doen wij een persoonlijk en op maat gemaakt voorstel, dat zo nauw mogelijk aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de klant.

KwaliteitWij hebben een brede kennis van en ervaring met (plantaardige) materialen en we zijn ons ervan bewust dat ieder materiaal een eigen vorm en karakter  heeft. Wij kiezen het juiste materiaal in de juiste tint en vorm, passend bij het huidige seizoen, omdat iedere locatie en gelegenheid om een aparte, unieke benadering vraagt.

Tevens zorgen wij er bij elke gelegenheid voor dat de decoratie(s) en het bloemwerk het beste tot hun recht komen in de nabije omgeving.

De bloemen en plantaardige materialen die wij gebruiken worden door ons altijd kort van te voren vers ingekocht op de bloemenveiling in Aalsmeer. Op deze manier blijven de producten zo lang mogelijk vers, houdbaar en mooi!