Voorwaarden | Disclaimer
Aparte huwelijksbloemen Bloemen hoeven lang niet altijd alleen maar in een boeket te zitten; er zijn veel verschillende manieren waarop deze gebruikt kunnen worden. Met wat creativiteit ontstaan vaak de leukste dingen. Op deze pagina hebben we enkele voorbeelden gegeven, maar hier houdt het niet op. We proberen regelmatig nieuwe dingen, dus als je zelf bepaalde ideeŽn hebt, bespreken we dit graag!
Polscorsage De bruid kan in plaats van of naast het bruidsboeket een polscorsage of polsboeketje dragen. Deze is samengesteld uit bloemen en materialen die terugkomen in het (bloem- of kleuren-)thema van de dag. Het kan gedragen worden op de 'minder officiŽle' momenten van de dag, zoals tijdens het feest of een high tea. Zo heeft de bruid haar handen ook af en toe vrij.

Haarbloemen Regelmatig verwerken kapsters bloemen in het haar. Om er zeker van te zijn dat deze het de hele dag volhouden, kunnen wij deze vers van de veiling aanleveren (net als al onze andere bloemen!). Soms is het nodig dat deze van te voren worden bevestigd op een haarspeld of haarschuifje, maar we leveren ze ook los of met dun draad, waarmee de kapster het kan bevestigen in het haar.

Ringbloem(en) Wie dan ook de taak heeft om de ringen aan het bruidspaar te geven tijdens de ceremonie, kan dit stijlvol doen door twee mooie bloemen met een subtiele strik te overhandigen, waarin de ringen vastzitten. Door het strikje te openen komt de ring los en kan deze om de vinger geschoven worden. Voor een goed effect werkt een grote, mooie bloem het beste.

Bruidstaartbloemen Bruidstaarten zijn er in alle vormen en maten, maar ze kunnen altijd nog eens extra feestelijk worden aangekleed door bloemen en bloemblaadjes te gebruiken. De kleuren kunnen uiteraard afgestemd worden een eventueel thema of op de kleuren van de taart zelf.

Roos voor de moeders Een typisch Engelse traditie is dat de moeders (van de bruid en bruidegom) na de ceremonie allebei een mooie roos krijgen. Deze laten wij er uiteraard zo mooi mogelijk uitzien, versierd met luxe draad en / of lint.

Voorbeeldfoto's Beweeg de muis over de onderstaande verkleinde plaatjes om ze even rustig te kunnen bekijken in het venster rechts.