Voorwaarden | Disclaimer
Bloemblaadjes Bloemblaadjes en -knopjes worden veel gebruikt om een feestelijke sfeer te geven aan onder andere diners, evenementen en huwelijken. Ze kunnen een mooi versierend effect geven op (sta-)tafels, op vloeren en in fonteins, maar vaak worden ze ook uitgestrooid over een pas getrouwd stel.
Eenheid Er kan gekozen worden om de (bedrijfs-)kleur(en) of een eventueel kleurenthema terug te laten komen in de kleur(en) van de bloemblaadjes, om de stijl van het totale bloemwerk aan te houden.

Huwelijk Er zijn tal van mogelijkheden om de bruid en bruidegom te verrassen wanneer ze het gemeentehuis, de kerk of het landgoed waar ze zojuist getrouwd zijn, verlaten. Een heel bekende, oude traditie is het gooien van rijst. Een erg mooi en romantisch alternatief hierop is het werpen van bloemblaadjes en/of kleine bloemknopjes richting het bruidspaar.

Wanneer er bruidsmeisjes en/of bruidsjonkers aanwezig zijn, is het mogelijk om hen bloemblaadjes te laten strooien, terwijl ze voor het bruidspaar of de bruid met haar vader uitlopen richting de locatie waar getrouwd zal gaan worden.

Toegestaan? Als er gestrooid gaat worden met de bloemblaadjes, geldt over het algemeen dat het verstandig is om vooraf even na te vragen of dat is toegestaan op de desbetreffende locatie.

Voorbeeldfoto's Beweeg de muis over de onderstaande verkleinde plaatjes om ze even rustig te kunnen bekijken in het venster rechts.