Voorwaarden | Disclaimer
Bruidsboeket Natuurlijk wil de bruid graag een speciaal voor haar ontworpen, uniek boeket in haar handen dragen, dat perfect aansluit bij de kleur en het model van hetgeen zij die dag zal dragen.
Keuze van het bruidsboeket Van oudsher wordt het bruidsboeket door de man uitgekozen en op de dag van het huwelijk meegenomen en overhandigd aan de bruid. Tegenwoordig heeft de bruid er doorgaans meer over te zeggen; zij is tenslotte degene die weet hoe haar bruidskledij er uit zal zien en hoe het bruidsboeket hierbij zal passen. Uiteraard heeft iedereen ook zo zijn of haar eigen smaak en wensen hieromtrent. Om een goede keuze te maken qua kleuren, stijl, en vorm kan Flora & Funk, naast een uitvoerende, ook een adviserende rol spelen.

Totstandkoming Om tot een passend en stijlvol bruidsboeket te komen, is het van belang te kijken naar onder andere de volgende aspecten: de kleur van de bruidskledij (bruidsjurk, maar ook het trouwpak van de bruidegom), het soort materiaal (stof, kant) en het model van de bruidskledij, het postuur van de bruid en de persoonlijke smaak, voorkeuren en wensen van de bruid of het bruidspaar. Op basis van (de combinatie van) deze gegevens wordt een bruidsboeket samengesteld. Om deze reden is een bruidsboeket van Flora & Funk gegarandeerd ALTIJD UNIEK!

Lees hieronder over de verschillende mogelijkheden qua...

...Vorm Een bruidsboeket kan op diverse manieren gedragen worden door de bruid, bijvoorbeeld als 'normaal' boeket, als afhangend boeket, over n arm of als tasmodel. De vorm van het boeket kan hierbij variren van rond tot druppelvormig, van klassiek tot modern of artistiek, en kan bestaan uit eenvoudige of juist zeer complexe structuren.

...Kleur Qua kleur zijn ook vele variaties, combinaties en stijlen mogelijken. Zo kan gekozen worden voor ton-sr-ton, waarbij subtiele kleurnuances gecombineerd worden tot een harmonisch geheel (bijvoorbeeld: diverse tinten / schakeringen van een bepaalde kleur). Wie iets meer durft met kleuren zal eerder kiezen voor een bont bruidsboeket (diverse contrasterende kleuren bij elkaar).

...Afwerking De plek waar het bruidsboeket wordt vastgehouden, het handvat, wordt zodanig afgewerkt dat het er niet alleen als n mooi geheel uitziet, maar ook comfortabel is in het dragen gedurende de dag. De afwerking hiervan is afhankelijk van de gekozen vorm, kleur(en) en stijl van zowel het boeket zelf als van de bruidskledij. Zo wordt het handvat doorgaans afgewerkt met linten van diverse breedtes, kant en / of vole.

Persoonlijk We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek, waarbij alle wensen, smaken, voorkeuren en mogelijkheden, maar ook alle vragen die je eventueel hebt, besproken kunnen worden. Bel met 06-12200183 (Anika) voor een afspraak.

Voorbeeldfoto's Beweeg de muis over de onderstaande verkleinde plaatjes om ze even rustig te kunnen bekijken in het venster rechts.