Voorwaarden | Disclaimer
Dinerstyling Een zakelijk diner, een privédiner, een high tea, een huwelijksdiner, een lopend buffet... Er zijn tal van mogelijkheden om een diner veel extra uitstraling te geven, zodat er niet alleen van het eten genoten kan worden, maar juist ook van de gehele entourage.
Voorbeelden Er valt onder andere te denken aan de volgende decoraties: een bloem(decoratie) bij het naamkaartje, tafeldecoratie, diverse vaasjes met bloemen, strooibloemen of bloemblaadjes op tafel, één of meerdere bloemstukken in de ruimte waar het diner plaatsvindt en kandelaren met kaarsen op tafel.

Inspiratie Welke locatie er ook gekozen is, wij laten ons inspireren door de ruimte, de kleur, het thema, (de stijl van) het eten, het seizoen van het jaar en de persoonlijke wensen en ideeën van de klant. Vervolgens wordt de dinerlocatie gestyled met behulp van de meest uiteenlopende soorten bloemen, vazen, pure materialen en andere verrassende elementen.

Voorbeeldfoto's Beweeg de muis over de onderstaande verkleinde plaatjes om ze even rustig te kunnen bekijken in het venster rechts.