Voorwaarden | Disclaimer
Locatiestyling Of het nu om een restaurant, een zaal, een kasteel, een kerk, een beursstand, een landhuis, of om uw eigen woonhuis gaat, wij toveren dergelijke locaties om met behulp van pure, unieke en passende (plantaardige) materialen tot een algeheel sfeervolle entourage.
Op maat Vooraf zullen de specifieke wensen, de persoonlijke stijl en de voorkeuren van de klant worden doorgenomen, waardoor wij met de juiste ideeŽn en materialen aan de slag kunnen. Bij grotere opdrachten is het vaak handig om samen vooraf de locatie te bezoeken, zodat de ideeŽn concreet en visueel gemaakt kunnen worden.

Materialen en meubels Locatiestyling doen wij niet alleen met bloemen en plantaardige materialen, maar juist ook met andersoortige objecten die passen binnen de locatie of het thema. Denk hierbij aan stoffen, panelen, sokkels, banken, stoelen, vloerkleden, (sta-)tafels, fakkels, (gekleurde) verlichting (een belangrijke sfeermaker!) en zelfs complete loungehoeken. Met andere woorden: totale locatiestyling; hoe klein of groot ook.

IdeeŽn In het geval van een bedrijfs-, huwelijks-, of familiefeest op locatie valt onder andere te denken aan de volgende bloemwerken en decoraties: kleine bloemdecoraties, een tafelbloemstuk, een altaarbloemstuk, diverse vaasjes met bloemen, strooibloemen of bloemblaadjes, ťťn of meerdere bloemstukken op pilaren of in grote vazen in de ruimte waar het evenement plaatsvindt, kandelaren met kaarsen, etcetera.

Voorbeeldfoto's Beweeg de muis over de onderstaande verkleinde plaatjes om ze even rustig te kunnen bekijken in het venster rechts.