Voorwaarden | Disclaimer
Onze aanpak Wij hebben een breed aanbod aan artiesten, ensembles en bands, die op deze site onderverdeeld staan in verschillende categorieŽn. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionele musici, ensembles en bands. Door gebruik te maken van deze twee kanalen hebben wij voor de meest uiteenlopende muzikale wensen een passend antwoord. Zelfs bij last-minute situaties!
KwaliteitConservatorium-geschoold, 'professioneel' muzikant, jarenlange ervaring: slechts tot op zekere hoogte zegt dit iets over de artiesten. Uiteindelijk bepalen persoonlijke smaak en een getraind oor wat goede muziek is en wat niet. Over smaak valt niet te twisten, over oren wel: door goed te snappen wat qua live muziek wel of niet in de praktijk werkt, en onze musici strict te selecteren op muzikaliteit, persoonlijkheid, technische vaardigheden, charme, uniekheid, kortom: de x-factor, kunnen wij als geen ander maatwerk van hoge kwaliteit leveren. Elk optreden van onze artiesten is daar het bewijs van.

Groter is niet altijd beterMet opzet houden wij ons aanbod overzichtelijk. Dat betekent dus geen keuze uit 20 verschillende gemiddelde coverbands die toch allemaal bijna hetzelfde spelen, maar juist enkele erg goede, die onderling genoeg van elkaar verschillen, waardoor niemand meer verder hoeft te kijken.

Op deze site...heeft elke artiest een eigen pagina, waar onder andere achtergrond-informatie, repertoire, foto's en muziek te bekijken en beluisteren zijn. Wat je hoort is wat je krijgt; maar daarnaast zijn in principe ook speciale wensen, aanpassingen, toevoegingen of verzoeken mogelijk. Als dit maar ruim van te voren wordt aangegeven.

Optie op een artiest?Als je genoeg informatie over een bepaalde artiest hebt ingewonnen, hetzij via deze site, hetzij via ons persoonlijk, dan kan je de artiest desgewenst in optie zetten voor de datum van jouw evenement. Een optie is 10 dagen geldig -of totdat je de artiest live hebt gezien- en geeft je het eerste recht van boeken op die datum. Met andere woorden: de artiest houdt deze datum vrij in de agenda, totdat een boeking of (kostenloze) annulering plaatsvindt. De optie zelf is geheel vrijblijvend.

Een artiest boeken?...is zo gebeurd. Meestal gebeurt dit na persoonlijk contact met ons over de mogelijkheden, maar het kan ook via ons aanvraag-formulier. Na aan te hebben gegeven waar, wanneer, waarvoor en hoe laat de Artiest verwacht wordt, staat deze voorlopig geboekt. Wij zoeken vervolgens contact met je om de details door te nemen, waarna alles wordt rondgemaakt door een overeenkomst, die je per post thuisgestuurd krijgt, te tekenen en retourneren, waarna de Artiest definitief geboekt staat. Onze voorwaarden zijn hierop altijd van toepassing.