Voorwaarden | Disclaimer
Bora Bora ...neemt je mee in de wereld van de Braziliaanse muziek. Tijdens hun energieke optredens streeft Bora Bora naar interactie met het publiek, zodat het publiek zelf onderdeel wordt van de show. Bora Bora speelt een mix van muziekstijlen, waarbij telkens de Brazilaanse roots doorklinken.

Het mooie van deze soort muziek is dat het enorm swingt en dansbaar is, terwijl je er geen speciale danspassen voor hoeft te kennen om toch op deze muziek uit je dak te kunnen gaan. De muziek die Bora Bora speelt, spreekt zowel jong als oud aan, of je nu kan dansen of niet!

Bora Bora is een mix van energie, talent en professionalisme. Deze band, geleid door percussionist en zanger Nema Lopes, heeft inmiddels al op vele festivals en feesten door heel Europa gespeeld.
Repertoire Bora Bora speelt nummers die ge´nspireerd zijn door en een mix zijn van reggae, ska, disco, funk, samba en Afro-Braziliaanse beats. Kort gezegd: pure (Braziliaanse) feestmuziek!

Line-up Bora Bora bestaat uit een drummer/percussionist/zanger, bassist, toetsenist/zanger, gitarist en een percussionist. De band kan ook uitgebreid worden met een blazerssectie (trompet, saxofoon, trombone), danseressen en extra percussie.

Muziek Beluister hieronder enkele muziekfragmenten:

Batucada - Cada Macaco No Sue Galho - Madalena - Taj Mahal