Voorwaarden | Disclaimer
Maartje Houtzager Duo Voor het winterseizoen heeft de Ďblond haired - black voicedí zangeres Maartje Houtzager samen met haar vaste begeleider Fred van Straten aan de vleugel een speciaal programma samengesteld met popsongs, kerstclassics en jazzstandards. Hun grootste successen hebben Maartje en Fred warm verpakt in gloednieuwe, stijlvolle arrangementen.

Voor intieme diners, recepties, borrels en dergelijke is dit duo de uitgelezen sfeermaker. Tussen veel luide muziekacts vormt dit duo een prettige uitzondering. Op een zeer bescheiden geluidsniveau wordt een jazzy sfeer gecreŽerd, die doet denken aan de jaren '30 en '40, toen Billy Holiday en Dinah Washington nog hoogtij vierden.
Repertoire Het Maartje Houtzager Duo speelt vele bekende nummers, variŽrend van Ella Fitzgerald tot Bing Crosby en van Al Jarreau tot Robbie Williams. Vele muziekstijlen passeren de revue: van jazz tot reggae en van latin tot pop. Ook is er een specifiek kerstrepertoire voorhanden.

Line-up Dit duo bestaat uit een zangeres en een pianist. De arrangementen zijn echter zo gemaakt dat uitbreiding met een contrabassist, drummer en/of saxofonist ook mogelijk is.

Muziek Download een repertoirelijst van het Maartje Houtzager Duo en beluister hieronder enkele muziekfragmenten:

We're In This Love Together - Christmas Song - Recipe For Love - End Of A Love Affair