Voorwaarden | Disclaimer
Manuel Venderbos ...is ruim 5 jaar lang DJ bij 3FM en heeft in die periode tientallen bedrijfsfeesten, strandtenten, bruiloften en festivals op zijn kop gezet. Zijn ’70, ’80 en ’90 party’s op het FlevoFestival van 2002 en 2003 waren een ongeëvenaard succes. Daarnaast is hij in 2004 en 2005 de vaste huis-DJ geweest van een Zwitserse Apres-ski-bar.

Door zijn geruime ervaring als radio-, televisie- en evenementen-presentator is Manuel Venderbos bovendien de ideale host voor uw feest, bruiloft of evenement. Manuel verstaat de kunst van het groots aankondigen van een live-act, het op een scherpe manier interviewen van een jury en / of het intiem presenteren van een bruiloft.
Repertoire Als allround DJ mixt Manuel de nieuwste hits met dansklassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Zijn specialiteit: op het juiste moment een lekkere meezinger instarten. Via ‘Relight my fire’, ‘Nobody’s wife’ en ‘Kom van dat dak af’ uitkomen bij ‘Op een onbewoond Eiland’ is bij Manuel geen ongewone zaak.

Combinatie Het is goed mogelijk om Manuel te boeken in combinatie met cover-/ feestband The Jam Factor. Manuel laat het feest onverminderd doorgaan wanneer de band een pauze neemt. Informeer naar de mogelijkheden!