Voorwaarden | Disclaimer
Priscilla van der Feen ...is een zeer veelzijdige zangeres. Naast haar werkzaamheden als klassiek sopraan in onder andere een aantal opera's (Purcell, Monteverdi, Mozart) en in haar eigen vocale trio Voixlà zingt zij regelmatig met gemak en volledig stijl-eigen mee in diverse jazz-, pop-, musical- en gospelsettings.
Repertoire Op het repertoire van Priscilla staan aria's uit oratoria van onder andere J.S. Bach en Händel, aria’s uit opera’s van onder andere Purcell, Händel, Mozart, Gounod, Puccini en Verdi, en vele liederen van onder andere Schumann, Schubert, Wolf, Britten en Richard Strauss.

Ook de 'lichtere' muziek uit opera's, operettes en musicals komt aan bod, zoals bijvoorbeeld aria’s van Kurt Weill, George Gershwin, en Johann Strauss en songs uit 'My Fair Lady', 'The Sound of Music' en de 'West Side Story'.

Line-up Priscilla laat zich doorgaans begeleiden door haar vaste pianist. Het is echter ook mogelijk om Priscilla te boeken met een kleine band om haar heen, bestaande uit een pianist, saxofonist, bassist en drummer.