Voorwaarden | Disclaimer
Three @ The Chapel Hartverwarmende samenzang met een gevoelige snaar... Deze drie zangeressen vertolken op geheel eigen wijze oude èn nieuwe hits, live ondersteund door een gitarist.

Door de compacte bezetting krijgen de liedjes een akoestisch tintje waarbij de nadruk ligt op driestemmige samenzang in eigen arrangementen. Luistermuziek? Ja, maar Three's 'acoustic soul' is vooral ook aanstekelijk, mooi, nooit tè soft en soms zelfs dansbaar.
Repertoire Het repertoire is verrassend divers. Zo passeren nummers van diverse artiesten de revue, waaronder Dusty Springfield, The Pointer Sisters, Sting, Joss Stone, KT Tunstall en Elvis Presley. Het is ook mogelijk om nummers te kiezen die niet op het vaste repertoire staan van Three @ The Chapel.

Three @ The Chapel speelt haar liedjes tijdens en wellicht ook nog na de huwelijksceremonie. Van huiskamer tot trouwzaal, van kerk tot stadhuis: in principe is geen locatie ongeschikt om jullie favoriete nummers ten gehore te brengen. Op verzoek schrijft de groep een lied op maat, speciaal voor de gelegenheid. Informeer naar de mogelijkheden!

Line-up Deze vocal group bestaat uit drie zangeressen en een (akoestisch) gitarist.

Muziek Download een repertoirelijst van Three @ The Chapel en beluister hieronder enkele LIVE muziekfragmenten:

The Nearness Of You - Be Around - Seven Days - Happiness