Voorwaarden | Disclaimer
Bedrijfsprofiel Flora & Funk is een jong, fris bedrijf uit Amsterdam dat zowel bloemstyling en decoraties ('Floral Art') als live muziek ('Live Music') verzorgt. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven, bij uiteenlopende gelegenheden door heel Nederland. Wij zetten onze diensten zowel samen als los van elkaar in. Ook voor deskundig advies kan je bij ons terecht.
Het succes van welk evenement dan ook staat of valt met de manier waarop het geheel eruit ziet, klinkt, aanvoelt of ruikt; kortom: hoe de beleving, de ervaring ervan is. Muziek en bloemen spelen hierbij volgens ons een essentiŽle rol!

Lees hieronder wat onze vijf belangrijkste doelstellingen en garanties zijn:
1. Kwaliteit Flora & Funk stelt zich ten doel te allen tijde kwalitatief hoogwaardige producten en diensten af te leveren. Om die reden werken wij alleen met de beste en meest geschikte materialen en de meest kundige en vaardige personen binnen ons beider vakgebied.
2. PersoonlijkheidFlora & Funk denkt graag vanaf het begin met de opdrachtgever mee. Alle wensen, voorkeuren en mogelijkheden worden vooraf persoonlijk besproken. Het resultaat is altijd een unieke mix van persoonlijkheid, creativiteit, originaliteit en kwaliteit.
3. Creativiteit en originaliteit Flora & Funk doet niet aan massaproductie en ziet geen grenzen aan creativiteit en originaliteit. Wij zullen daarom niet ťťn keer identieke producten of diensten afleveren. Binnen de kaders van de opdracht proberen wij altijd een zo verpletterend mogelijke indruk achter te laten, zonder daarbij de details uit het oog te verliezen.
4. Duidelijkheid Daarnaast handhaven wij een open, eerlijke en duidelijke manier van communicatie. Ook het maken en naleven van goede, heldere afspraken en overeenkomsten hoort daarbij. Op deze manier kan de opdrachtgever optimaal genieten van onze diensten en wij van het voorbereiden, produceren en leveren ervan.
5. Oplossingen Wanneer er sprake is van een overmachts-situatie, waarbij een door de klant of opdrachtgever geboekte band, artiest of ensemble niet meer in staat is geheel of gedeeltelijk aan de opdracht te voldoen, zorgt Flora & Funk in overleg met de opdrachtgever tijdig en geheel kostenloos voor een gepast alternatief.
Onze geschiedenis De Vennootschap Onder Firma Flora & Funk bestaat sinds augustus 2005 en is opgericht door Joram en Anika Albus. Al geruime tijd werd gespeeld met het idee om een dergelijke onderneming te starten, aangezien de combinatie van beider vakgebieden ('muziek' en 'bloemsierkunst') erg logisch en handig leek.

De definitieve doorslag voor het oprichten van dit bedrijf kwam dan ook na een drukke periode in de (voor-)zomer van 2005. Tijdens het uitvoeren van diverse opdrachten waarbij zowel Joram als Anika voor dezelfde gelegenheid met verschillende dingen bezig waren, groeide de behoefte om het ťťn en ander op een meer professionele manier aan te pakken. Zie daar het begin van Flora & Funk.

Over ons Joram studeerde basgitaar en schoolmuziek aan het conservatorium van Utrecht. In de praktijk heeft hij veel ervaring opgedaan door te spelen in diverse bezettingen, variŽrend van bigbands, orkesten en harmonieŽn tot jazz-, funk- en pop(cover)bands. Naast het werk als musicus heeft hij diverse functies in de muziekwereld bekleed, onder andere als projectcoŲrdinator, muziekdocent, bandcoach en muzikaal leider.

Anika studeerde bloemsierkunst en gespecialiseerde plantaardige vormgeving aan het Agrarisch Opleidings Centrum te Houten. In de praktijk is zij zich gaan richten op het vormgeven, stylen en decoreren van ruimtes, alsmede het creŽren van (kunstzinnige) objecten, waarin regelmatig plantaardige materialen verwerkt zijn. Haar brede vakkennis en jarenlange praktijkervaring heeft ze binnen diverse bedrijven en bij veel particuliere klanten opgebouwd en toegepast.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via de gegevens op de contact-pagina. Wij staan je graag te woord.